De autoverzekering van Yuzzu

Ontdek het verschil in amper 5 minuten

Kleding, eten, autoaccessoires… tegenwoordig vind je alles online. Logisch, want online is snel, makkelijk en voordelig. Ook voor je autoverzekering.

Ontdek in amper 5 minuten je persoonlijke tarief bij Yuzzu en vergelijk het snel en eenvoudig met je huidige autoverzekering:
In enkele klikken heb je onze verrassend eenvoudige online simulatie ingevuld.
Onze prijs-kwaliteitverhouding combineert onze 24 jaar ervaring met het voordeel van een verzekeraar zonder tussenpersonen.
Ons autotarief op maat houdt rekening met je profiel, je gewoonten en je wagen:
• Voordelige tarieven in functie van je rijgedrag.
Leg je minder dan 15.000 km per jaar af of ga je niet met de wagen naar het werk? Dan betaal je tot 50% minder voor je burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering.
• Voordelige tarieven op basis van je type wagen.
Rij je met een milieuvriendelijke en veilige wagen? Ook dan betaal je minder voor je burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering. Tot 20% minder!
• Voordelige tarieven volgens de leeftijd van je wagen.
Ons omniumtarief houdt rekening met de leeftijd van je wagen, al vanaf het eerste jaar! Het standaardtarief daalt dus naarmate je wagen ouder wordt.

Als je je gezond verstand gebruikt, doe je de test! Gratis en zonder verplichting. En heb je nadien nog een vraagje, dan staan wij voor je klaar: online, telefonisch of in een van onze shops.

Raadpleeg hier de kenmerken van het product autoverzekering, de productfiche en de algemene voorwaarden.

Bereken gratis je gepersonaliseerde premie!

Yuzzu houdt rekening met jouw levensstijl. Zo geniet je steeds van een gepersonaliseerd en voordelig tarief voor de premie van je autoverzekering!