Autoschade? Slim gefikst!

Ben je niet gedekt voor materiële schade aan je auto?

Dekt je verzekeringsformule de materiële schade aan je auto niet en is de schade beperkt? Dan raadt Yuzzu je Fixico aan! Met Fixico ontvang je binnen 24 uur offertes van herstellers in je buurt, waarna je de beste uitkiest. 

Je schade hersteld in vier stappen:


Neem foto’s van de schade - Neem foto's van de materiële schade aan je wagen. Upload de foto’s tijdens je offerteaanvraag, samen met de gegevens van je voertuig en de beschrijving van de schade.
Vergelijk de offertes - Binnen 24 uur ontvang je – volledig gratis en vrijblijvend – verschillende offertes op basis van je foto's. Kies met welke hersteller je wilt samenwerken op basis van prijs, klantbeoordeling en diensten. Wist je dat je bij Fixico gemiddeld 30% minder betaalt?
Laat je schade herstellen - Maak met een gerust hart een afspraak bij de hersteller van jouw keuze: de aangesloten herstellers worden immers onderworpen aan de strenge kwaliteitscontrole van Fixico.
Betaal nooit teveel - De hersteller verbindt zich ertoe om de herstellingen uit te voeren voor de prijs in de offerte. En als hij extra schade ontdekt tijdens de herstellingswerken, dan contacteert hij je eerst zodat je kan beslissen of je deze herstelling wilt betalen.

Ontvang de offerte die het best bij jou past

Yuzzu houdt rekening met jouw levensstijl. Zo geniet je steeds van een gepersonaliseerd en voordelig tarief!