Kies een woningverzekering van Yuzzu op jouw maat

Jouw voordelen bij Yuzzu

Ook voor tijdelijk gehuurde verblijven
24 uur per dag en 7 dagen op 7 bijstand
5% meer schadevergoeding
Ga je enkele weken op vakantie en/of zit je kroost op kot? Ook over schade aan deze tijdelijk gehuurde verblijven hoef je je geen zorgen te maken.
Zoek je een hersteller, ben je je huissleutels kwijt of heb je een schadegeval? Dan staan we altijd voor je klaar.
Wij betalen 5% meer terug dan je schadegeval heeft gekost. Zo vergoeden we ook je onrechtstreekse kosten (bijvoorbeeld telefoon- en verplaatsingskosten) bij een schadegeval.

Ontdek onze formules voor je brandverzekering

Jij bent een …

Is het nu woningverzekering of brandverzekering?

De meeste personen gebruiken de term ‘brandverzekering’ in plaats van ‘woningverzekering’, maar wist je dat een brandverzekering veel meer verzekert dan enkel het risico op brand?
Zo word je bijvoorbeeld ook vergoed bij schade door elektriciteit of water en glasbreuk. Het is dus een uiterst nuttige verzekering wanneer er zich thuis een ongelukje voordoet.

Ontvang de offerte die het best bij jou past

Pssstt: ben je al klant bij Yuzzu? Dan hebben we goed nieuws. Voor ieder nieuw contract dat je toevoegt, krijg je 2 maanden gratis! Onze Yuzzu Bonus geeft jou dus korting op de premie van je bijkomend contract gedurende het eerste jaar hiervan.

Toch nog even dit…

De woningverzekering is een verzekeringsproduct niet-leven van Yuzzu nv en wordt afgesloten voor een periode van een jaar. Het verzekeringscontract wordt stilzwijgend vernieuwd tenzij je het minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt. Je kan een verzekeringsvoorstel krijgen via 02 505 67 00 of via www.yuzzu.be/nl/woningverzekering/simulatie.
 
Lees zeker de infofiche, de algemene voorwaarden en de productkenmerken voordat je het contract ondertekent. Zo kom je meer te weten over de omvang van onze dekkingen, maar ook over hun beperkingen en eventuele uitsluitingen.

Bij klachten kun je je wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Mocht dit niet volstaan, dan kun je ook terecht bij de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen. De producten van Yuzzu nv vallen onder het Belgisch recht. 

Yuzzu nv is een verzekeringsonderneming toegelaten onder code 1455 voor de takken 1a, 3, 10a, 10b, 16, 17, 18 (K.B. 30-06-1996, B.S. 31-07-1996) en voor de takken 8, 9 en 13 (K.B. 22-05- 2000, B.S.16-06-2000) door de Nationale Bank van België.