De autoverzekering van Yuzzu

Ontdek onze 100% scherpe prijs

Een snelle, eenvoudige en voordelige autoverzekering. En toch altijd een medewerker die jou persoonlijk verder helpt bij vragen of problemen? Dat is Yuzzu!

Ontdek onze 100% scherpe prijs, volledig voor jou op maat, en test of jij kan besparen op je autoverzekering:
In enkele klikken heb je onze verrassend eenvoudige online simulatie ingevuld.
Onze prijs-kwaliteitverhouding combineert onze 26 jaar ervaring met het voordeel van een verzekeraar zonder tussenpersonen.
Ons autotarief op maat houdt rekening met je profiel, je gewoonten en je wagen. We bieden je voordelige tarieven
•in functie van je rijgedrag.
Leg je minder dan 15.000 km per jaar af? Dan betaal je tot 50% minder voor je burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering.
•op basis van je type wagen.
Voor een elektrische wagen, betaal je tot 35% minder, niet alleen voor je burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, maar ook voor alle omniumformules! En is je wagen uitgerust met minstens 2 rijhulpsystemen, dan is je BA tot 5% voordeliger indien je minstens 28 jaar bent en je wagen van 2018 of later is.
•volgens de leeftijd van je wagen.
Ons omniumtarief houdt rekening met de leeftijd van je wagen, al vanaf het eerste jaar! Het standaardtarief daalt dus naarmate je wagen ouder wordt.

Doe de online simulatie en ontdek jouw gepersonaliseerd tarief! Het is gratis en zonder verplichting.

Nog een vraagje? Contacteer ons snel en eenvoudig via ons online contactformulier, bel ons of ga langs in een van onze shops. Dan gaan we verder voor jou.

(*) Beoordeling klantentevredenheid door Yuzzu-klanten, ongeacht hun product, via Ekomi (Customer Satisfaction 2021). In 2021 kreeg Yuzzu een klantentevredenheidsscore van 4,48/5 van 4.678 ondervraagde Yuzzu-klanten.

Bereken gratis je gepersonaliseerde premie!

Pssstt: ben je al klant bij Yuzzu? Dan hebben we goed nieuws. Voor ieder nieuw contract dat je toevoegt, krijg je 2 maanden gratis! Onze Yuzzu Bonus geeft jou dus korting op de premie van je bijkomend contract gedurende het eerste jaar hiervan.

Toch nog even dit…

De autoverzekering is een verzekeringsproduct niet-leven van Yuzzu nv en wordt afgesloten voor een periode van een jaar. Het verzekeringscontract wordt stilzwijgend vernieuwd tenzij je het minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt. Je kan een verzekeringsvoorstel krijgen via 02 505 67 00 of via www.yuzzu.be/nl/autoverzekering/simulatie.
 
Lees zeker de infofiche, de algemene voorwaarden en de productkenmerken voordat je het contract ondertekent. Zo kom je meer te weten over de omvang van onze dekkingen, maar ook over hun beperkingen en eventuele uitsluitingen.

Bij klachten kun je je wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Mocht dit niet volstaan, dan kun je ook terecht bij de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen. De producten van Yuzzu nv vallen onder het Belgisch recht. 

Yuzzu nv is een verzekeringsonderneming toegelaten onder code 1455 voor de takken 1a, 3, 10a, 10b, 16, 17, 18 (K.B. 30-06-1996, B.S. 31-07-1996) en voor de takken 8, 9 en 13 (K.B. 22-05- 2000, B.S.16-06-2000) door de Nationale Bank van België.