BYD vertrouwt op Yuzzu

Voortaan zullen de klanten van BYD bij de aankoop van hun wagen eenvoudig een autoverzekering op maat kunnen afsluiten bij Yuzzu. 
BYD was een van de meest opvallende nieuwkomers op het 100ste autosalon van Brussel met haar slimme & innovatieve elektrische modellen: Atto3, Han & Tang. BYD is een wereldwijde pionier op het gebied van nieuwe energietechnologieën. Hun grootste droom én drijfveer is een groenere toekomst  waarin ze de temperatuur van de aarde met 1° C laten dalen. Dankzij hun slimme elektrische innovaties zijn ze ervan overtuigd dat ze die droom werkelijkheid kunnen maken. Inchcape Retail Belgium zal de distributie van deze voertuigen op zich nemen en een eigen dealernet met merkeigen belevingscentra uitbouwen in België. Tot op heden, werd er reeds dealerships geopend in Zaventem en in Wijnegem. Weldra zal BYD ook bijkomende dealerships openen in andere steden.
 
Erik Heggen, CEO van Yuzzu kadert de samenwerking als volgt:
Yuzzu heeft de afgelopen 20 jaar veel ervaring op gedaan in partnerships met Automerken, waardoor via onze partners eenvoudig een autoverzekering op maat afgesloten kan worden en dit bovenal aan de competitieve premies die Yuzzu kenmerken. Iedere klant die een voertuig aankoopt, dient namelijk een verzekering af te sluiten en ik kijk er dan ook naar uit om talrijke nieuwe klanten te verwelkomen bij Yuzzu. Samen met de verkopers van BYD zullen we de klanten maximaal ontzorgen bij het afsluiten van hun autoverzekering en het inschrijven van hun nieuwe voertuig zodat ze zo snel mogelijk kunnen genieten van de optimale elektrische rijervaring van de BYD voertuigen in volle gemoedsrust dankzij de Yuzzu-autoverzekering.
 
Om deze samenwerking te vieren, organiseerden BYD & Yuzzu een wedstrijd van 17 februari – 12 maart 2023 waarbij er een jaar gratis aan het stuur van de Atto3 te winnen viel. Niet zomaar een elektrische wagen, want deze wagen werd recent verkozen als elektrische familiewagen van het jaar door VAB!
Op woensdag 26 april werd het voertuig afgeleverd aan de winnaar van de wedstrijd in het Dealership van BYD in Zaventem. Wij wensen de winnaar heel veel plezier het komende jaar met zijn nieuwe wagen.
Onze winnaar horen zeggen: "Ik heb nog nooit iets gewonnen in mijn leven en ik kon niet geloven dat het waar was totdat ik het telefoontje van BYD kreeg!" maakt deze dag alleen maar onvergetelijker!

Op de foto van links naar rechts: ADM, Eddie, Mattias, de gelukkige winnaars en Jamal.