Neem deel aan de wedstrijd van BYD-Yuzzu

Yuzzu heeft recent een partnership afgesloten met het hoogtechnologisch automerk BYD (Build Your Dreams). Voortaan zullen de klanten van BYD bij de aankoop van hun wagen eenvoudig een autoverzekering op maat kunnen afsluiten bij Yuzzu. 

BYD was een van de meest opvallende nieuwkomers op het 100ste autosalon van Brussel met haar innovatieve elektrische modellen: Atto3, Han & Tang. Deze autobouwer gaat volop voor een groenere toekomst waarin ze ernaar streeft de temperatuur van de aarde met 1°C te laten dalen.

Om de samenwerking te vieren, valt er een jaar gratis aan het stuur van de Atto3 te winnen. Niet zomaar een elektrische wagen, want deze wagen werd recent verkozen als elektrische familiewagen van het jaar door VAB!

RIJ EEN JAAR LANG GRATIS MET DE ELEKTRISCHE SUV BYD ATTO 3

Wil je kans maken op een jaar gratis rijden met de BYD Atto 3?

Dat is eenvoudig bij Yuzzu:

Vraag tussen 17 februari 2023 en 12 maart 2023 een offerte aan voor je auto- of woningverzekering op www.yuzzu.be.
Beantwoord vervolgens twee vragen in het deelnemingsformulier.

We nodigen je ook uit om op Instagram de pagina's @bydeurope.belgium en @yuzzu_be te volgen en de wedstrijdpost te liken.

We sluiten de wedstrijd af op 12 maart 2023 om middernacht en wie weet rij jij dit jaar wel met de BYD Atto 3, door VAB verkozen tot de gezinswagen van het jaar. Veel succes! 

Wedstrijd of niet, bij Yuzzu win je altijd. In een tijd waarin alles steeds duurder wordt, ben je bij ons verzekerd van een lage prijs voor je autoverzekering. Simpelweg, omdat wij je rechtstreeks verzekeren, zonder tussenpersonen! 

Daarnaast streven onze agenten er dagelijks naar om je een vlekkeloze service te bieden. Vraag het aan onze 150 000 klanten die ons een tevredenheidsscore geven van 4,5 op 5 (*)! Een mooie score die we te danken hebben aan onze kwalitatieve autoverzekering en onze top dienstverlening.

(*) Evaluatie van de klanttevredenheid bijYuzzu, voor alle producten, uitgevoerd door Ekomi. Tevredenheidsscore verkregen in 2021 van 4 678 ondervraagde Yuzzu-klanten.

Toch nog even dit…

De autoverzekering is een verzekeringsproduct niet-leven van Yuzzu nv en wordt afgesloten voor een periode van een jaar. Het verzekeringscontract wordt stilzwijgend verlengd tenzij je het minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt. Je kunt een verzekeringsvoorstel krijgen door te bellen naar 02 505 67 00 of via onze online simulator op www.yuzzu.be/nl/autoverzekering/simulatie.
 
Vergeet niet het wedstrijdregelement, de informatiefiche, de algemene voorwaarden en de productkenmerken te raadplegen alvorens in te tekenen op het contract. Zo kom je meer te weten over de omvang van onze waarborgen, maar ook over hun beperkingen en eventuele uitsluitingen.

Bij klachten kan je je wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Mocht dit niet volstaan, dan kan je ook terecht bij de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen. De producten van Yuzzu nv vallen onder het Belgisch recht. 

Yuzzu nv is een verzekeringsonderneming toegelaten onder code 1455 voor de takken 1a, 3, 10a, 10b, 16, 17, 18 (K.B. 30-06-1996, B.S. 31-07-1996) en voor de takken 8, 9 en 13 (K.B. 22-05- 2000, B.S.16-06-2000) door de Nationale Bank van België.