Welkom bij Mobilize Insurance Solutions powered by Yuzzu

Ontdek hoe wij het verschil maken

We bieden een snelle, eenvoudige en voordelige verzekering voor je wagen. En toch altijd een medewerker ter beschikking hebben die jou persoonlijk verder helpt bij vragen of problemen? Dat is Yuzzu! 

Ons gepersonaliseerd tarief houdt rekening met je profiel, je gewoontes en de eigenschappen van je wagen. 
Voordelige tarieven in functie van je rijgedrag. Leg je minder dan 30.000 km per jaar af? Dan betaal je minder voor je burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering en voor je Omniumverzekering. 

Voordelige tarieven op basis van je voertuig aangekocht bij onze partner. Rij je met een milieuvriendelijke wagen en is deze uitgerust met rijhulpsystemen voor meer veiligheid? Dan betaal je tot wel 25% minder voor je burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering en voor je Omniumverzekering. 

Voordelige tarieven volgens de leeftijd van je wagen. Ons omniumtarief houdt rekening met de leeftijd van je wagen, al vanaf het eerste jaar! Het standaardtarief daalt dus naarmate je wagen ouder wordt. 

De autoverzekering die het best bij jou past

Yuzzu houdt rekening met jouw levensstijl. Zo geniet je steeds van een gepersonaliseerd en voordelig tarief voor je autoverzekering!

Infofiche en Algemene Voorwaarden van Mobilize Insurance Solutions

Onderstaande documenten zijn de infofiche en de algemene voorwaarden van Mobilize Insurance Solutions powered by Yuzzu. De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op jouw contract staan vermeld op de eerste pagina van jouw contract. Neem zeker een kijkje op onze pagina Juridische Informatie als je geen contract bij Mobilize Insurance Services hebt afgesloten.

Mobilize Insurance Solutions - Infofiche AUTO

Mobilize Insurance Solutions - Algemene Voorwaarden AUTO

Toch nog even dit…

“Mobilize Insurance Solutions” is een auto verzekeringsproduct van Yuzzu nv (tak 10). Het contract wordt afgesloten voor een periode van een jaar en wordt stilzwijgend vernieuwd tenzij je het minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt. Je kan een verzekeringsvoorstel krijgen door Mobilize Insurance Services te bellen op het nummer 02 505 67 55. 

Lees zeker de infofiche en de algemene voorwaarden voordat je het contract ondertekent. Zo kom je meer te weten over de omvang van onze dekkingen, maar ook over hun beperkingen en eventuele uitsluitingen. 

Bij klachten kun je je wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Mocht dit niet volstaan, dan kun je ook terecht bij de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen. De producten van Yuzzu nv vallen onder het Belgisch recht. 
Yuzzu nv is een verzekeringsonderneming toegelaten onder code 1455 door de Nationale Bank van België.