Yuzzu, de nieuwe naam van Touring Verzekeringen

Touring Verzekeringen heet voortaan Yuzzu

Wees gerust. Yuzzu bouwt verder op de sterktes van Touring Verzekeringen:
Snel en deskundig advies dankzij 25 jaar ervaring… en jij kiest via welk kanaal: de telefoon, in een van onze shops of via onze website.
Een uitstekende bijstand door onze vertrouwde partner, Touring.
Een gepersonaliseerde premieberekening in amper enkele klikken. Met onze online simulaties bereken je makkelijk zelf de premie voor je autoverzekering, motorverzekering, bestelwagenverzekering en woningverzekering. Bovendien geniet je bij onze woningverzekering ook van een voordelige familiale verzekering!

Verrassend vlot verzekerd


Met Yuzzu willen we een stap verder gaan. We willen je verrassend vlot verzekeren:
met nog meer kwalitatieve producten die zich vlot aanpassen aan jouw behoeften en aan alle fasen in jouw leven. Ontdek dus zeker ook de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van onze woningverzekering. Via onze online simulatietool ontvang je in enkele klikken jouw gepersonaliseerde offerte.
met een snel en duidelijk antwoord op al jouw vragen en een menselijke aanpak via het kanaal dat jij verkiest: online, via de telefoon of in een van onze 10 shops. We passen ons aan jou aan!
met een eenvoudig taalgebruik en producten afgestemd op jouw noden van vandaag én van morgen. Of je nu kiest voor een elektrische wagen of een op benzine, met de fiets naar het werk gaat of je woning uitgerust is met een alarmsysteem of niet… wij zijn er voor jou!
Voortaan willen we dus nog makkelijker te bereiken, te gebruiken en te begrijpen zijn. Je ontdekt het in onze producten, eenvoudige simulatietools en transparante communicatie. Voeg yuzzu.be dus zeker toe aan je favorieten!


Verrast? Benieuwd? Nog een vraagje?


Dan staan we voor je klaar:
Telefonisch: 02 505 67 00 van maandag t.e.m. vrijdag, tussen 9u00 en 18u30.
In een shop in je regio
Via ons online formulier