Welkom bij Yuzzu

4.5 / 412 opmerkingen
DE VOLLEDIGE BETROUWBAARHEID VAN DE AXA GROEP
Zo verzekeren wij de gemoedsrust van onze 150.000 klanten

Ontdek hoe wij het verschil maken

We bieden een snelle, makkelijke en voordelige verzekering voor Toyota/Lexus. En toch altijd een medewerker ter beschikking hebben die jou persoonlijk verder helpt bij vragen of problemen? Dat is Yuzzu!

Ons gepersonaliseerd tarief houdt rekening met je profiel, je gewoontes en de eigenschappen van je Toyota/Lexus.

Voordelige tarieven in functie van je rijgedrag
Leg je minder dan 15.000 km per jaar af? Dan betaal je tot 50% minder voor je burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering.
Voordelige tarieven op basis van je Toyota/Lexus
Rij je met een elektrische auto en is jouw wagen uitgerust met rijhulpsystemen voor meer veiligheid? Ook dan betaal je minder voor je burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering. Tot 35% minder!
Voordelige tarieven volgens de leeftijd van je Toyota/Lexus
Ons omniumtarief houdt rekening met de leeftijd van je wagen, al vanaf het eerste jaar! Het standaardtarief daalt dus naarmate je Toyota/Lexus ouder wordt.
 
Nog een vraagje? Contacteer ons snel en eenvoudig via ons online contactformulier, bel ons of ga langs in een van onze shops. Dan gaan we verder voor jou.

De autoverzekering die het best bij jou past

Om onze samenwerking met autoconstructeur BYD te vieren, valt er een jaar gratis aan het stuur van een elektrische wagen te winnen!

Infofiche en Algemene Voorwaarden van Toyota Verzekeringen

Onderstaande documenten zijn de infofiche en de algemene voorwaarden van Toyota Verzekeringen. De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op jouw contract staan vermeld op de eerste pagina van jouw contract. Kijk op onze pagina Juridische Informatie als je geen contract bij Toyota Verzekeringen hebt afgesloten.

Toyota Verzekeringen - Infofiche AUTO en LCV

Toch nog even dit…

De verzekering motorrijtuigen 4 wielen (Auto) “Toyota Verzekeringen” is een verzekeringsproduct van Yuzzu nv (tak 10). Het contract wordt afgesloten voor een periode van een jaar en wordt stilzwijgend vernieuwd tenzij je het minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt. Je kan een verzekeringsvoorstel krijgen door Toyota Verzekeringen te bellen op het nummer 0800 20 232.

Lees zeker de infofiche, de algemene voorwaarden en de productkenmerken voordat je het contract ondertekent. Zo kom je meer te weten over de omvang van onze dekkingen, maar ook over hun beperkingen en eventuele uitsluitingen.

Bij klachten kun je je wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Mocht dit niet volstaan, dan kun je ook terecht bij de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen. De producten van Yuzzu nv vallen onder het Belgisch recht.
 
Yuzzu nv is een verzekeringsonderneming toegelaten onder code 1455 door de Nationale Bank van België.