De motorverzekering van Yuzzu

Trek met een gerust hart de baan op

Kleding, eten, motoraccessoires… tegenwoordig vind je alles online. Logisch, want online is snel, makkelijk en voordelig. Ook voor je motorverzekering.

De motorverzekering van Yuzzu biedt je bovendien een bestuurdersverzekering én beschermt je motoruitrusting. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je je aandacht bij de weg houden. Logisch, toch?

Je hebt slechts 5 minuten nodig om je persoonlijke tarief te ontdekken, samen met alle andere troeven:

Je premie wordt aangepast aan je cilinderinhoud.
Gratis bijstand in je burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering als je motor niet meer rijdt na een ongeval.
60% korting op de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering van je motor als je wagen al bij ons verzekerd is en je 30 jaar of ouder bent.

In enkele klikken heb je onze verrassend eenvoudige online simulatie ingevuld en vergelijk je onze premie met die van je huidige motorverzekering. Gratis en zonder verplichting. En heb je nadien nog een vraagje, dan staan wij voor je klaar: online, telefonisch of in een van onze shops. Onze service wist al 150.000 klanten te overtuigen!

Dus als je je gezond verstand gebruikt, doe je de test!


Raadpleeg hier de kenmerken en de productfiche van het product motorverzekering, de kenmerken en de productfiche van het product bromfietsverzekering en de algemene voorwaarden.

Bereken gratis je gepersonaliseerde premie voor je motorverzekering!

Bij Yuzzu is je premie aangepast aan jouw levensstijl. Zo krijg je voor je motorverzekering steeds een gepersonaliseerd en voordelig tarief!