De motorverzekering van Yuzzu: vergelijk, laat je verrassen, verander.

Spring op je motor met een verzekering aan een 100% scherpe prijs.

Een voordelige motorverzekering die ook nog eens makkelijk te onderschrijven is? Ze bestaat! Bovendien biedt Yuzzu een bestuurdersverzekering die ook je motoruitrusting kan dekken.

In slechts 5 minuten ontdek je jouw persoonlijke tarief en alle voordelen van Yuzzu:

Een premie op maat. Zo is je premie voor je burgerlijkeaansprakelijkheidsverzekering aangepast aan de cilinderinhoud van je motor. En ons omniumtarief houdt dan weer rekening met de leeftijd van je motor, al vanaf het eerste jaar! Het standaardtarief daalt dus naarmate je motor ouder wordt.
Gratis bijstand in je burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering als je motor niet meer rijdt na een ongeval.
60% korting op de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering van je motor als je wagen al bij ons verzekerd is en je 30 jaar of ouder bent.

Onze online simulatie is gratis en volledig vrijblijvend.

Ga ervoor en sluit je aan bij onze 150.000 bestaande klanten. Met een tevredenheidsscore van 4,4 op 5 (**) bevestigen zij de kwaliteit van onze verzekering en onze topservice!

(**) Beoordeling klantentevredenheid door Yuzzu-klanten, ongeacht hun product, via Hello Customer (Customer Satisfaction 2023, resultaten van januari tot november). In 2023 kreeg Yuzzu een klantentevredenheidsscore van 4,43/5 van de 5.499 klanten die tussen januari en november 2023 werden bevraagd.

Bereken gratis je gepersonaliseerde premie voor je motorverzekering!

Pssstt: heb je al een autoverzekering bij ons en ben je ouder dan 30 jaar? Dan krijg je tot wel 60% korting op de BA van je motorverzekering!

Toch nog even dit…

De motor- en bromfietsverzekering zijn verzekeringsproducten niet-leven van Yuzzu nv en worden afgesloten voor een periode van een jaar. Het verzekeringscontract wordt stilzwijgend vernieuwd tenzij je het minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt. Je kan een verzekeringsvoorstel krijgen via 02 505 67 00 of via www.yuzzu.be/nl/motorverzekering/simulatie.
 
Lees zeker de infofiche van de motorverzekering of de infofiche van de bromfietsverzekering, de algemene voorwaarden en de productkenmerken van de motorverzekering of de productkenmerken van de bromfietsverzekering, voordat je het contract ondertekent. Zo kom je meer te weten over de omvang van onze dekkingen, maar ook over hun beperkingen en eventuele uitsluitingen.

Bij klachten kun je je wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Mocht dit niet volstaan, dan kun je ook terecht bij de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen. De producten van Yuzzu nv vallen onder het Belgisch recht. 

Yuzzu nv is een verzekeringsonderneming toegelaten onder code 1455 voor de takken 1a, 3, 10a, 10b, 16, 17, 18 (K.B. 30-06-1996, B.S. 31-07-1996) en voor de takken 8, 9 en 13 (K.B. 22-05- 2000, B.S.16-06-2000) door de Nationale Bank van België.