Verzekering tegen diefstal: verzeker je gemoed

Hoe beschermt de optie diefstal jou?


Wie is beschermd?


Jijzelf als eigenaar of huurder
Iedereen die bij jou inwoont

Wat is allemaal beschermd?


De inhoud in je woning
De inhoud in openlucht op jouw adres (bv. tuinmeubelen)
De inhoud in verblijven die je tijdelijk huurt of gebruikt (maximum 4 maand per jaar), waar ook ter wereld
De inhoud in studentenverblijven van jou of je kinderen, waar ook ter wereld
Je bezittingen waar je je ook bevindt als er sprake is van fysiek geweld of bedreiging


Waartegen ben je beschermd?


Diefstal of poging tot diefstal van bezittingen
• Let er steeds op dat je dieven geen kans geeft en sluit je woning dus correct af (deuren op slot, geen andere mogelijke toegangen vrij laten). Enkel zo heb je recht op een vergoeding.

Voor hoeveel ben je beschermd?


Het totale bedrag van je vergoeding bij diefstal kan oplopen tot de verzekerde waarde van je inboedel. Je juwelen zijn ook verzekerd, met een vergoeding tot € 6.000 in geval van diefstal indien het huis bewoond is.

Ik wil een verzekering tegen diefstal!


Wat nu?


De verzekering tegen (poging) tot diefstal van bezittingen is een optie bovenop je brandverzekering, wanneer je kiest om ook je inboedel te verzekeren. Deze optie kan je aanduiden op het einde van je offerte aanvraag, of je kan deze telefonisch aanvragen via het nummer 02 505 67 00.

Vragen?


Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Ontdek onze brandverzekering


Startpagina brandverzekering | Overzicht brandverzekering voor eigenaars | Overzicht brandverzekering voor huurders

Meer handige opties


Afstand van verhaal | Familiale verzekering

Ontvang de offerte die het best bij jou past

Pssstt: ben je al klant bij Yuzzu? Dan hebben we goed nieuws. Voor ieder nieuw contract dat je toevoegt, krijg je 2 maanden gratis! Onze Yuzzu Bonus geeft jou dus korting op de premie van je bijkomend contract gedurende het eerste jaar hiervan.

Toch nog even dit…

De woningverzekering is een verzekeringsproduct niet-leven van Yuzzu nv en wordt afgesloten voor een periode van een jaar. Het verzekeringscontract wordt stilzwijgend vernieuwd tenzij je het minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt. Je kan een verzekeringsvoorstel krijgen via 02 505 67 00 of via www.yuzzu.be/nl/woningverzekering/simulatie.
 
Lees zeker de infofiche, de algemene voorwaarden en de productkenmerken voordat je het contract ondertekent. Zo kom je meer te weten over de omvang van onze dekkingen, maar ook over hun beperkingen en eventuele uitsluitingen.

Bij klachten kun je je wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Mocht dit niet volstaan, dan kun je ook terecht bij de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen. De producten van Yuzzu nv vallen onder het Belgisch recht. 

Yuzzu nv is een verzekeringsonderneming toegelaten onder code 1455 voor de takken 1a, 3, 10a, 10b, 16, 17, 18 (K.B. 30-06-1996, B.S. 31-07-1996) en voor de takken 8, 9 en 13 (K.B. 22-05- 2000, B.S.16-06-2000) door de Nationale Bank van België.