De bestelwagenverzekering van Yuzzu

Ontdek onze 100% scherpe prijs

Een snelle, eenvoudige en voordelige autoverzekering. En toch altijd een medewerker die jou persoonlijk verder helpt bij vragen of problemen? Dat is Yuzzu!

Ontdek onze 100% scherpe prijs, volledig voor jou op maat, en test of jij kan besparen op je bestelwagenverzekering:
In enkele klikken heb je onze verrassend eenvoudige online simulatie ingevuld.
Ons bestelwagentarief op maat houdt rekening met je profiel, je gewoonten en je wagen. Zo houdt ons omniumtarief rekening met de leeftijd van je bestelwagen, al vanaf het eerste jaar! Het standaardtarief daalt dus naarmate je wagen ouder wordt.
Onze prijs-kwaliteitverhouding combineert onze 26 jaar ervaring met het voordeel van een verzekeraar zonder tussenpersonen.

Doe de online simulatie en ontdek jouw gepersonaliseerd tarief! Het is gratis en zonder verplichting.

Nog een vraagje? Contacteer ons snel en eenvoudig via ons online contactformulier, bel ons of ga langs in een van onze shops. Dan gaan we verder voor jou. Vraag maar aan onze 150.000 klanten, die ons een tevredenheidsscore geven van 4,5 op 5 (*). Die hoge score danken we aan onze kwalitatieve bestelwagenverzekering en vlotte service.

(*) Beoordeling klantentevredenheid door Yuzzu-klanten, ongeacht hun product, via Ekomi (Customer Satisfaction 2021). In 2021 kreeg Yuzzu een klantentevredenheidsscore van 4,48/5 van 4.678 ondervraagde Yuzzu-klanten.

Bereken gratis je gepersonaliseerde premie!

Pssstt: ben je al klant bij Yuzzu? Dan hebben we goed nieuws. Voor ieder nieuw contract dat je toevoegt, krijg je 2 maanden gratis! Onze Yuzzu Bonus geeft jou dus korting op de premie van je bijkomend contract gedurende het eerste jaar hiervan.

Toch nog even dit…

De bestelwagenverzekering is een verzekeringsproduct niet-leven van Yuzzu nv en wordt afgesloten voor een periode van een jaar. Het verzekeringscontract wordt stilzwijgend vernieuwd tenzij je het minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt. Je kan een verzekeringsvoorstel krijgen via 02 505 67 00 of via www.yuzzu.be/nl/bestelwagenverzekering/simulatie.
 
Lees zeker de infofiche, de algemene voorwaarden en de productkenmerken voordat je het contract ondertekent. Zo kom je meer te weten over de omvang van onze dekkingen, maar ook over hun beperkingen en eventuele uitsluitingen.

Bij klachten kun je je wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Mocht dit niet volstaan, dan kun je ook terecht bij de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen. De producten van Yuzzu nv vallen onder het Belgisch recht. 

Yuzzu nv is een verzekeringsonderneming toegelaten onder code 1455 voor de takken 1a, 3, 10a, 10b, 16, 17, 18 (K.B. 30-06-1996, B.S. 31-07-1996) en voor de takken 8, 9 en 13 (K.B. 22-05- 2000, B.S.16-06-2000) door de Nationale Bank van België.