De bestelwagenverzekering van Yuzzu: geniet nu van -15%!

Krijg 15% korting op je bestelwagenverzekering in amper 5 minuten

Een snelle, makkelijke en voordelige bestelwagenverzekering. En toch altijd een medewerker die jou persoonlijk verder helpt bij vragen of problemen? Dat is Yuzzu!

Ontdek in amper 5 minuten je persoonlijke tarief en geniet van onze tijdelijke voorwaarden (*):
15% korting voor elk nieuw verzekeringscontract voor een bestelwagen of voor een bestaand contract met voertuigwijziging;
geldig voor offertes aangevraagd van 9 mei 2022 t.e.m. 5 juni 2022;
geldig op de burgerlijke aansprakelijkheid en alle omniumformules.
Onze online simulatie is bovendien gratis en zonder verplichting.

En heb je nadien nog een vraagje? Contacteer ons dan snel en eenvoudig via ons online contactformulier of via Messenger, bel ons of kom langs in een van onze shops. Dan gaan we verder voor jou. Onze dienstverlening wist al 150.000 rechtstreekse klanten te overtuigen. Jou ook?

Actievoorwaarden

(*) Tijdelijke condities: nu 15% korting op je bestelwagenverzekering bij Yuzzu
Wie ontvangt 15% korting ?
Het voordeel is van toepassing op:
Nieuwe autoverzekeringscontracten voor personenwagens en bestelwagens;
Bestaande contracten voor personenwagens en bestelwagens waarbij een voertuigwijziging wordt doorgevoerd tijdens de looptijd van de promotie. Andere (wijzigingen van) bestaande autoverzekeringscontracten bij Yuzzu komen niet in aanmerking voor dit voordeel.


Toepassing van de tijdelijke condities
Het onderschrijven van een nieuw autoverzekeringscontract of van een bijvoegsel bij een bestaand autocontract als gevolg van een voertuigwijziging geeft eenmalig recht op een voordeel van 15% korting op je autoverzekering.

Dit voordeel wordt enkel toegekend tijdens het eerste jaar van het contract en is van toepassing op de volgende dekkingen:
Burgerlijke aansprakelijkheid (BA)
Alle omniumformules: Mini Omnium, Omnium Essentium en Volledige Omnium

Het voordeel wordt NIET toegekend op de volgende dekkingen:
Alle bijstandsformules
Bestuurdersverzekering
Rechtsbijstand

Het voordeel zit reeds verrekend in het premiebedrag vermeld in de offerte. Het maandelijks of jaarlijks te betalen bedrag - afhankelijk van de gekozen betalingstermijn - is bijgevolg gedurende het eerste jaar verminderd met 15% ten opzichte van het reguliere tarief voor de dekkingen in kwestie (BA en omniumformules). Het voordeel wordt van toepassing vanaf het ingaan van de waarborg burgerlijke aansprakelijkheid bij Yuzzu of vanaf de eerstvolgende vervaldag van de waarborg burgerlijke aansprakelijkheid in geval van een voertuigwijziging.

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere tijdelijke promoties.


Looptijd van de tijdelijke condities
Het voordeel is van toepassing voor nieuwe autoverzekeringscontracten en bestaande contracten met voertuigwijziging, waarvoor een offerte aangevraagd wordt vanaf 9 mei 2022 tot en met 5 juni 2022.

Het voordeel wordt toegekend voor zover de verzekeringsaanvraag wordt aanvaard door Yuzzu.

Bereken gratis je gepersonaliseerde premie!

Pssstt: ben je al klant bij Yuzzu? Dan hebben we goed nieuws. Voor ieder nieuw contract dat je toevoegt, krijg je 2 maanden gratis! Onze Yuzzu Bonus geeft jou dus korting op de premie van je bijkomend contract gedurende het eerste jaar hiervan.

Toch nog even dit…

De bestelwagenverzekering is een verzekeringsproduct niet-leven van Yuzzu nv en wordt afgesloten voor een periode van een jaar. Het verzekeringscontract wordt stilzwijgend vernieuwd tenzij je het minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt. Je kan een verzekeringsvoorstel krijgen via 02 505 67 00 of via www.yuzzu.be/nl/bestelwagenverzekering/simulatie.
 
Lees zeker de infofiche, de algemene voorwaarden en de productkenmerken voordat je het contract ondertekent. Zo kom je meer te weten over de omvang van onze dekkingen, maar ook over hun beperkingen en eventuele uitsluitingen.

Bij klachten kun je je wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Mocht dit niet volstaan, dan kun je ook terecht bij de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen. De producten van Yuzzu nv vallen onder het Belgisch recht. 

Yuzzu nv is een verzekeringsonderneming toegelaten onder code 1455 voor de takken 1a, 3, 10a, 10b, 16, 17, 18 (K.B. 30-06-1996, B.S. 31-07-1996) en voor de takken 8, 9 en 13 (K.B. 22-05- 2000, B.S.16-06-2000) door de Nationale Bank van België.