De bestelwagenverzekering van Yuzzu

Ontdek het verschil in amper 5 minuten

Kleding, eten, autoaccessoires… tegenwoordig vind je alles online. Logisch, want online is snel, makkelijk en voordelig. Ook voor de verzekering van je bestelwagen.

Ontdek in amper 5 minuten je persoonlijke tarief bij Yuzzu en vergelijk het snel en eenvoudig met je huidige verzekering voor je bestelwagen:
In enkele klikken heb je onze verrassend eenvoudige online simulatie ingevuld.
Ons bestelwagentarief op maat houdt rekening met je profiel, je gewoonten en je wagen.
Onze prijs-kwaliteitverhouding combineert onze 25 jaar ervaring met het voordeel van een verzekeraar zonder tussenpersonen.

Als je je gezond verstand gebruikt, doe je de test! Gratis en zonder verplichting. En heb je nadien nog een vraagje, dan staan wij voor je klaar: online, telefonisch of in een van onze shops.

Bereken gratis je gepersonaliseerde premie!

Je geniet altijd van een gepersonaliseerd en voordelig tarief voor je bestelwagenverzekering. Yuzzu baseert je premie immers op jouw levensstijl!

Toch nog even dit…

De bestelwagenverzekering is een verzekeringsproduct van tak 10 van Yuzzu nv en wordt afgesloten voor een periode van een jaar. Het verzekeringscontract wordt stilzwijgend vernieuwd tenzij je het minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt. Je kan een verzekeringsvoorstel krijgen via 02 505 67 00 of via www.yuzzu.be/nl/bestelwagenverzekering/simulatie.
 
Lees zeker de infofiche, de algemene voorwaarden en de productkenmerken voordat je het contract ondertekent. Zo kom je meer te weten over de omvang van onze dekkingen, maar ook over hun beperkingen en eventuele uitsluitingen.

Bij klachten kun je je wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Mocht dit niet volstaan, dan kun je ook terecht bij de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen. De producten van Yuzzu nv vallen onder het Belgisch recht. 

Yuzzu nv is een verzekeringsonderneming toegelaten onder code 1455 door de Nationale Bank van België.