De woningverzekering van Yuzzu

Bescherm je woning voor 105%

Kleding, eten, woonaccessoires… tegenwoordig vind je alles online. Logisch, want online is snel, makkelijk en voordelig. Ook voor je woningverzekering.

Bij Yuzzu houden we er bovendien rekening mee dat je bij schade verrast kunt worden door onvoorziene kosten. Denk maar aan de telefoontjes die je pleegt om de schade te laten herstellen. Niet echt prettig! Daarom voorziet onze basispremie 105% schadevergoeding i.p.v. 100%. Logisch, toch?

Of je nu huurder bent of eigenaar, je hebt slechts 5 minuten nodig om je persoonlijke tarief voor je woningverzekering te ontdekken, samen met alle andere troeven:

105% schadevergoeding van de herstellingskosten.
Gratis inbegrepen: rechtsbijstand en bijstand 24u/24 in geval van schade.
Kinderen op kot of vakantiehuisje geboekt? Ook dan zijn we er voor jou: je woningverzekering geldt ook voor een studentenkamer en huurwoning tijdens je vakantie!

In enkele klikken heb je onze verrassend eenvoudige online simulatie ingevuld en vergelijk je onze premie met die van je huidige brandverzekering. Gratis en zonder verplichting. En heb je nadien nog een vraagje, dan staan wij voor je klaar: online, telefonisch of in een van onze shops. Onze service wist al 150.000 klanten te overtuigen!

Dus als je je gezond verstand gebruikt, doe je de test!

Ontvang de offerte die het best bij jou past

Yuzzu houdt rekening met jouw levensstijl. Zo geniet je steeds van een gepersonaliseerd en voordelig tarief!

Toch nog even dit…

De woningverzekering is een verzekeringsproduct van tak 8 van Yuzzu nv en wordt afgesloten voor een periode van een jaar. Het verzekeringscontract wordt stilzwijgend vernieuwd tenzij je het minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt. Je kan een verzekeringsvoorstel krijgen via 02 505 67 00 of via www.yuzzu.be/nl/woningverzekering/simulatie.
 
Lees zeker de infofiche, de algemene voorwaarden en de productkenmerken voordat je het contract ondertekent. Zo kom je meer te weten over de omvang van onze dekkingen, maar ook over hun beperkingen en eventuele uitsluitingen.

Bij klachten kun je je wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Mocht dit niet volstaan, dan kun je ook terecht bij de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen. De producten van Yuzzu nv vallen onder het Belgisch recht. 

Yuzzu nv is een verzekeringsonderneming toegelaten onder code 1455 door de Nationale Bank van België.