De woningverzekering van Yuzzu

Bescherm je woning voor 105%

Een snelle, makkelijke en voordelige woningverzekering. En toch altijd een medewerker die jou persoonlijk verder helpt bij vragen of problemen? Dat is Yuzzu!

Bij Yuzzu houden we er bovendien rekening mee dat je bij schade verrast kunt worden door onvoorziene kosten. Denk maar aan de telefoontjes die je pleegt om de schade te laten herstellen. Niet echt prettig! Daarom voorziet onze basispremie 105% schadevergoeding i.p.v. 100%.

Of je nu huurder bent of eigenaar, je hebt slechts 5 minuten nodig om je persoonlijke tarief voor je woningverzekering te ontdekken, samen met alle andere troeven:

105% schadevergoeding van de herstellingskosten.
Gratis inbegrepen: rechtsbijstand en bijstand 24u/24 in geval van schade.
Kinderen op kot of vakantiehuisje geboekt? Ook dan zijn we er voor jou: je woningverzekering geldt ook voor een studentenkamer en huurwoning tijdens je vakantie!

Doe de online simulatie en ontdek jouw gepersonaliseerd tarief! Het is gratis en zonder verplichting. Nog een vraagje? Contacteer ons snel en eenvoudig via ons online contactformulier of via Messenger, bel ons of ga langs in een van onze shops. Dan gaan we verder voor jou.

Ontvang de offerte die het best bij jou past

Pssstt: ben je al klant bij Yuzzu? Dan hebben we goed nieuws. Voor ieder nieuw contract dat je toevoegt, krijg je 2 maanden gratis! Onze Yuzzu Bonus geeft jou dus korting op de premie van je bijkomend contract gedurende het eerste jaar hiervan.

Toch nog even dit…

De woningverzekering is een verzekeringsproduct van tak 8 van Yuzzu nv en wordt afgesloten voor een periode van een jaar. Het verzekeringscontract wordt stilzwijgend vernieuwd tenzij je het minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt. Je kan een verzekeringsvoorstel krijgen via 02 505 67 00 of via www.yuzzu.be/nl/woningverzekering/simulatie.
 
Lees zeker de infofiche, de algemene voorwaarden en de productkenmerken voordat je het contract ondertekent. Zo kom je meer te weten over de omvang van onze dekkingen, maar ook over hun beperkingen en eventuele uitsluitingen.

Bij klachten kun je je wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Mocht dit niet volstaan, dan kun je ook terecht bij de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen. De producten van Yuzzu nv vallen onder het Belgisch recht. 

Yuzzu nv is een verzekeringsonderneming toegelaten onder code 1455 door de Nationale Bank van België.