De woningverzekering van Yuzzu

Bescherm je woning voor 105%

Kleding, eten, woonaccessoires… tegenwoordig vind je alles online. Logisch, want online is snel, makkelijk en voordelig. Ook voor je woningverzekering.

Bij Yuzzu houden we er bovendien rekening mee dat je bij schade verrast kunt worden door onvoorziene kosten. Denk maar aan de telefoontjes die je pleegt om de schade te laten herstellen. Niet echt prettig! Daarom voorziet onze basispremie 105% schadevergoeding i.p.v. 100%. Logisch, toch?

Of je nu huurder bent of eigenaar, je hebt slechts 5 minuten nodig om je persoonlijke tarief voor je woningverzekering te ontdekken, samen met alle andere troeven:

105% schadevergoeding van de herstellingskosten.
Gratis inbegrepen: rechtsbijstand en bijstand 24u/24 in geval van schade.
Kinderen op kot of vakantiehuisje geboekt? Ook dan zijn we er voor jou: je woningverzekering geldt ook voor een studentenkamer en huurwoning tijdens je vakantie!

In enkele klikken heb je onze verrassend eenvoudige online simulatie ingevuld en vergelijk je onze premie met die van je huidige brandverzekering. Gratis en zonder verplichting. En heb je nadien nog een vraagje, dan staan wij voor je klaar: online, telefonisch of in een van onze shops. Onze service wist al 150.000 klanten te overtuigen!

Dus als je je gezond verstand gebruikt, doe je de test!
 

Raadpleeg hier de kenmerken van het product woningverzekering, de productfiche en de algemene voorwaarden.

Ontvang de offerte die het best bij jou past

Yuzzu houdt rekening met jouw levensstijl. Zo geniet je steeds van een gepersonaliseerd en voordelig tarief!