De woningverzekering van Yuzzu: geniet nu van -15%

Geniet van 15% korting én bescherm je woning voor 105%

Bij schade aan je woning kun je verrast worden door onvoorziene kosten. Daarom voorziet onze basispremie 105% schadevergoeding i.p.v. 100%. Ja, Yuzzu gaat verder voor jou.

Daarbovenop bieden we je nu 15% korting op je brandverzekering. Of je nu huurder bent of eigenaar, je hebt slechts 5 minuten nodig om je persoonlijke tarief voor je woningverzekering te ontdekken en te genieten van onze tijdelijke voorwaarden (*):
15% korting voor elk nieuw woningverzekeringscontract;
geldig voor offertes aangevraagd van 9 mei 2022 t.e.m. 5 juni 2022;
geldig op de waarborg gebouw (dekking van het gebouw waarin je woont en waarvan je zelf eigenaar bent, dekking van het gebouw dat je verhuurt, huurdersaansprakelijkheid en afstand van verhaal) en de waarborg inboedel.

Onze online simulatie is bovendien gratis en zonder verplichting.

En heb je nadien nog een vraagje? Contacteer ons dan snel en eenvoudig via ons online contactformulier of via Messenger, bel ons of kom langs in een van onze shops. Dan gaan we verder voor jou. Onze dienstverlening wist al 150.000 rechtstreekse klanten te overtuigen. Jou ook?

Actievoorwaarden

(*) Tijdelijke condities: nu 15% korting op je woningverzekering bij Yuzzu
Wie ontvangt 15% korting?
Het voordeel is van toepassing op nieuwe woningverzekeringscontracten bij Yuzzu.


Toepassing van de actievoorwaarden
Het onderschrijven van een nieuw woningverzekeringscontract geeft eenmalig recht op 15% korting op je woningverzekering.

Dit voordeel wordt enkel toegekend tijdens het eerste jaar van het contract en is van toepassing op de volgende waarborgen:
Verzekering Gebouw :
•Als eigenaar voor het gebouw dat je zelf betrekt.
•Als eigenaar voor het gebouw dat je verhuurt (+ de optie ‘Afstand van verhaal’).
•Als huurder voor het gebouw dat je huurt (Huurdersaansprakelijkheid).
Verzekering Inboedel

Het voordeel wordt NIET toegekend op de volgende waarborgen:
Diefstalverzekering
Familiale Verzekering
Het voordeel zit reeds verrekend in het premiebedrag vermeld in de offerte. Het maandelijks of jaarlijks te betalen bedrag - afhankelijk van de gekozen betalingstermijn - is bijgevolg gedurende het eerste jaar verminderd met 15% ten opzichte van het reguliere tarief voor de waarborgen in kwestie (Verzekering Gebouw en Verzekering Inboedel).

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere tijdelijke promoties, maar wel met de ‘Yuzzu Bonus’ (korting op een bijkomend verzekeringscontract bij Yuzzu).


Looptijd van de actie
Het voordeel is van toepassing voor nieuwe woningverzekeringscontracten, waarvoor een offerte aangevraagd wordt vanaf 9 mei 2022 tot en met 5 juni 2022.

Het voordeel wordt toegekend voor zover de verzekeringsaanvraag wordt aanvaard door Yuzzu.

Ontvang de offerte die het best bij jou past

Pssstt: ben je al klant bij Yuzzu? Dan hebben we goed nieuws. Voor ieder nieuw contract dat je toevoegt, krijg je 2 maanden gratis! Onze Yuzzu Bonus geeft jou dus korting op de premie van je bijkomend contract gedurende het eerste jaar hiervan.

Toch nog even dit…

De woningverzekering is een verzekeringsproduct niet-leven van Yuzzu nv en wordt afgesloten voor een periode van een jaar. Het verzekeringscontract wordt stilzwijgend vernieuwd tenzij je het minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt. Je kan een verzekeringsvoorstel krijgen via 02 505 67 00 of via www.yuzzu.be/nl/woningverzekering/simulatie.
 
Lees zeker de infofiche, de algemene voorwaarden en de productkenmerken voordat je het contract ondertekent. Zo kom je meer te weten over de omvang van onze dekkingen, maar ook over hun beperkingen en eventuele uitsluitingen.

Bij klachten kun je je wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Mocht dit niet volstaan, dan kun je ook terecht bij de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen. De producten van Yuzzu nv vallen onder het Belgisch recht. 

Yuzzu nv is een verzekeringsonderneming toegelaten onder code 1455 voor de takken 1a, 3, 10a, 10b, 16, 17, 18 (K.B. 30-06-1996, B.S. 31-07-1996) en voor de takken 8, 9 en 13 (K.B. 22-05- 2000, B.S.16-06-2000) door de Nationale Bank van België.