De Yuzzu-fietsverzekering? Alles loopt op wieltjes aan een scherpe prijs.

Stel je fietsverzekering flexibel samen volgens jouw behoeften

Als fietser draag je al bescherming zoals een helm en gepaste kleding. Maar wat als je gewond raakt, je fiets gestolen wordt of de batterij van je elektrische fiets het laat afweten? Dan kun je vertrouwen op de fietsverzekering van Yuzzu, flexibel samengesteld met de opties die jij nodig hebt:

1. Voor een optimale bescherming voor jou en je gezin op de fiets heb je meer nodig dan alleen een helm!
De bestuurdersverzekering dekt niet alleen jouw lichamelijk letsel bij een fietsongeval tot € 50.000 per persoon, maar ook dat van je passagiers, zoals je zoontje in het kinderzitje of je huisdier. Uiteraard geldt als voorwaarde dat je de wetgeving naleeft. Zelfs je beschermingsuitrusting, zoals je helm of fietskleren, zijn gedekt zonder franchise.

Deze dekking geldt overal ter wereld, ook op een huurfiets tijdens je vakantie. En wil je ook je gezinsleden dekken, dan kan dat.

2. Fiets foetsie?
Niets zo vervelend als een gestolen fiets, zeker net voor een uitstap met de wielerclub. Een diefstalverzekering van Yuzzu verlicht gelukkig de pijn, want bij diefstal vergoeden we de volledige waarde van je fiets in de eerste 2 jaar.

Ook deze dekking geldt overal ter wereld.

3. Een ongeluk? Spring weer op je fiets alsof er niets is gebeurd!
Op de trappers is een ongeval snel gebeurd. Met de dekking materiële schade hoef je je geen zorgen te maken over schade aan je fiets, na bijvoorbeeld een valpartij. Die neemt Yuzzu immers voor zijn rekening. En zelfs je vaste accessoires zijn gedekt tot € 100.

Ook tegen materiële schade ben je overal ter wereld gedekt.

4. Loopt het spaak onderweg? We weten alles van fietspech!
Met de bijstand voor fietsers kom je zorgeloos op je bestemming, wat er ook gebeurt. Zit je even zonder fiets door pech? Dan vergoeden we de kosten van een huurfiets tot € 100. Of is een lege batterij de spelbreker? Ook dan kan je op onze bijstandsverzekering rekenen, in België en tot 50 km over de grens.

Wil je ook fietsersbijstand voor je gezinsleden? Ook dat is mogelijk.

Amateurwielrenner, pendelaar of recreatief fietser? In slechts een paar klikken kun je onze eenvoudige online simulatie invullen en je eigen flexibele fietsverzekering samenstellen. Gratis en vrijblijvend.

Heb je nog een vraag, dan kan je terecht bij onze medewerkers. Zij helpen je persoonlijk verder. Ze staan voor je klaar via het online formulier, via de telefoon of in een van onze shops.

Laat je dus overtuigen en sluit je aan bij onze 150.000 bestaande klanten. Met een tevredenheidsscore van 4,4 op 5 (*) bevestigen zij de kwaliteit van onze verzekering en onze topservice!

(*) Beoordeling klantentevredenheid door Yuzzu-klanten, ongeacht hun product, via Hello Customer (Customer Satisfaction 2023, resultaten van januari tot november). In 2023 kreeg Yuzzu een klantentevredenheidsscore van 4,43/5 van de 5.499 klanten die tussen januari en november 2023 werden bevraagd.

Uitgebreide dekkingen tegen een scherpe prijs: bereken je fietsverzekering

Pssstt: ben je al klant bij Yuzzu? Dan hebben we goed nieuws. Voor ieder nieuw contract dat je toevoegt, krijg je 2 maanden gratis! Onze Yuzzu Bonus geeft jou dus korting op de premie van je bijkomend contract gedurende het eerste jaar hiervan.

Toch nog even dit…

De fietsverzekering is een verzekeringsproduct niet-leven van Yuzzu nv en wordt afgesloten voor een periode van een jaar. Het verzekeringscontract wordt stilzwijgend vernieuwd tenzij je het minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt. Je kan een verzekeringsvoorstel krijgen via 02 505 67 00 of via www.yuzzu.be/nl/fietsverzekering/simulatie.
 
Lees zeker de infofiche, de algemene voorwaarden en de productkenmerken voordat je het contract ondertekent. Zo kom je meer te weten over de omvang van onze dekkingen, maar ook over hun beperkingen en eventuele uitsluitingen, zoals deze hieronder:
Bestuurdersverzekering: beperkt tot € 50.000 per schadegeval.
Diefstal: een gedeeltelijke diefstal is niet gedekt (bv. diefstal van onderdelen).
Materiële schade: schade door slijtage, roest, slecht onderhoud en gebruik dat niet conform is aan je fiets is niet gedekt.
Bijstand: beperkt tot België en 50 km voorbij de landsgrenzen.
Bij klachten kun je je wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Mocht dit niet volstaan, dan kun je ook terecht bij de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen. De producten van Yuzzu nv vallen onder het Belgisch recht.
 
Yuzzu nv is een verzekeringsonderneming toegelaten onder code 1455 voor de takken 1a, 3, 10a, 10b, 16, 17, 18 (K.B. 30-06-1996, B.S. 31-07-1996) en voor de takken 8, 9 en 13 (K.B. 22-05- 2000, B.S.16-06-2000) door de Nationale Bank van België.