De fietsverzekering van Yuzzu

Door Decavi uitgeroepen tot beste fietsverzekering 2021

Een snelle, eenvoudige en voordelige motorverzekering. En toch altijd een medewerker die jou persoonlijk verder helpt bij vragen of problemen? Dat is Yuzzu!

De motorverzekering van Yuzzu biedt je bovendien een bestuurdersverzekering én beschermt je motoruitrusting. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Je hebt slechts 5 minuten nodig om je persoonlijke tarief te ontdekken, samen met alle andere troeven:

Een premie op maat. Zo is je premie voor je burgerlijkeaansprakelijkheidsverzekering aangepast aan de cilinderinhoud van je motor. En ons omniumtarief houdt dan weer rekening met de leeftijd van je motor, al vanaf het eerste jaar! Het standaardtarief daalt dus naarmate je motor ouder wordt.
Gratis bijstand in je burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering als je motor niet meer rijdt na een ongeval.
60% korting op de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering van je motor als je wagen al bij ons verzekerd is en je 30 jaar of ouder bent.

Doe de online simulatie en ontdek jouw persoonlijke tarief! Het is gratis en zonder verplichting.

Nog een vraagje? Contacteer ons snel en eenvoudig via ons online contactformulier, bel ons of ga langs in een van onze shops. Dan gaan we verder voor jou. Vraag maar aan onze 150.000 klanten, die ons een tevredenheidsscore geven van 4,5 op 5 (*). Die hoge score danken we aan onze kwalitatieve motorverzekering en vlotte service.

(*) Beoordeling klantentevredenheid door Yuzzu-klanten, ongeacht hun product, via Ekomi (Customer Satisfaction 2021). In 2021 kreeg Yuzzu een klantentevredenheidsscore van 4,48/5 van 4.678 ondervraagde Yuzzu-klanten.

Uitgebreide dekkingen tegen een scherpe prijs: bereken je fietsverzekering

Pssstt: ben je al klant bij Yuzzu? Dan hebben we goed nieuws. Voor ieder nieuw contract dat je toevoegt, krijg je 2 maanden gratis! Onze Yuzzu Bonus geeft jou dus korting op de premie van je bijkomend contract gedurende het eerste jaar hiervan.

Toch nog even dit…

De fietsverzekering is een verzekeringsproduct niet-leven van Yuzzu nv en wordt afgesloten voor een periode van een jaar. Het verzekeringscontract wordt stilzwijgend vernieuwd tenzij je het minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt. Je kan een verzekeringsvoorstel krijgen via 02 505 67 00 of via www.yuzzu.be/nl/fietsverzekering/simulatie.
 
Lees zeker de infofiche, de algemene voorwaarden en de productkenmerken voordat je het contract ondertekent. Zo kom je meer te weten over de omvang van onze dekkingen, maar ook over hun beperkingen en eventuele uitsluitingen, zoals deze hieronder:
Bestuurdersverzekering: beperkt tot € 50.000 per schadegeval.
Diefstal: een gedeeltelijke diefstal is niet gedekt (bv. diefstal van onderdelen).
Materiële schade: schade door slijtage, roest, slecht onderhoud en gebruik dat niet conform is aan je fiets is niet gedekt.
Bijstand: beperkt tot België en 50 km voorbij de landsgrenzen.
Bij klachten kun je je wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Mocht dit niet volstaan, dan kun je ook terecht bij de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen. De producten van Yuzzu nv vallen onder het Belgisch recht.
 
Yuzzu nv is een verzekeringsonderneming toegelaten onder code 1455 voor de takken 1a, 3, 10a, 10b, 16, 17, 18 (K.B. 30-06-1996, B.S. 31-07-1996) en voor de takken 8, 9 en 13 (K.B. 22-05- 2000, B.S.16-06-2000) door de Nationale Bank van België.